Årsredovisning

Efter varje räkenskapsår måste ett aktiebolag upprätta en årsredovisning och lägga fram den på årsstämman. Därefter ska årsredovisningen ges in till Bolagsverket. Det gäller även aktiebolag som inte har bedrivit något verksamhet eller inte har revisor.

Vi hjälper er med detta!

Vi har erfarenhet att skapa och göra årsredovisningar för bolag som använder sig av K2 och K3 regelverket och använder oss av ett verktyg som heter BL Bokslut så att allt blir korrekt enligt alla konstens regler. Med detta verktyg kan vi även lämna in årsredovisningen digitalt så de enda ni behöver göra är att gå in och skriva under med mobilt bank id(gäller endast bolag med K2, K3 kommer det att fungera med efter sommaren 2019).

Om ni är nya kunder kan vi även hjälpa er med detta om ni har bokfört samtliga underlag, går vi igenom bokföringen och kontrollerar så att den är korrekt gjord enligt bokslutslagen. Skicka oss bara SIE-filen så går vi igenom underlagen.

Om ni inte har bokfört något, eller måste göra om bokföringen assisterar vi även med detta. Då bokför vi allt i Fortnox och gör sedan årsredovisningen.

 

För årsredovisningar kan vi förhandla ett fast pris efter vi har mottagit underlagen.

 

 

%d bloggare gillar detta: